Company

MONIPUOLISTA PURKUA AMMATTITAIDOLLA! EN

Umacon Oy:n painopiste on perustamisesta lähtien ollut teollisuuden kone- ja rakennuspurkutyöt. Purku voidaan suorittaa joko uudelleen käyttöön tai romuksi. Purkuprojektit ovat vuosien kuluessa muuttuneet arvostetuiksi erikoisammattitöiksi - niistä on tullut ”täsmäpurkuja”, joissa töiden kesto voidaan minimoida. Erityisolosuhteiden huomioiminen, aikatauluissa pysyminen sekä palo- ja työsuojelumääräysten noudattaminen ovat ydinosaamistamme. Henkilöstön koulutuksella, työsuoritusten koneistuksella ja luotettavan alihankkijaverkoston ylläpidolla, kehitämme jatkuvasti toimintaamme.

 

 

LUOTETTAVAA JA ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA JO YLI 25 VUOTTA!

Umacon Oy on kouvolalainen vuonna 1988 perustettu (Rek. 1989) yritys, joka vuosien kokemuksella on johtava toimija vaativissa teollisuuden kone- ja laitepurkutöissä ja projekti-haalauksissa. Umacon Oy:n konseptin kaikki osa-alueet on rakennettu täydentämään toisiaan. Asiakkaan esittämät vaatimukset otetaan aina huomioon ja tavoitteenamme on taata palvelutaso, joka vastaa näihin vaatimuksiin ja täyttää kaikki lakisääteiset velvoitteet.

Konekantana on kattava purku- ja siirtokalusto, jota uusitaan jatkuvasti. Viime vuosina ovat betonin purku ja sahaus lisääntyneet voimakkaasti. Myös betonin käsittelyssä Umacon omaa ammattitaidon ja ajanmukaisen konekannan. Vakituista henkilökuntaa on yli 30, mutta projektikohtaisesti määrä saattaa jopa kaksinkertaistua. Käytämme myös suomalaisia yhteistyökumppaneita projekteissamme.

 

KIERRÄTÄMME JA PIDÄMME HUOLTA YMPÄRISTÖSTÄ!

Umacon Oy:n ympäristölupa sisältää metallin ja betoni/tiilijätteen, rakennuspurku- ja puujätteen, pelti- ja metalli sekä elektroniikkaromun, pakkaus-materiaalin sekä koneiden ja laitteiden kuin myös (purku) maa-aineksen vastaanottamisen ja käsittelyn.

Lajittelemme puretun materiaalin heti työmaalla jatkojalostusta ja/tai loppusijoitusta silmälläpitäen. Yrityksellä on 23 hehtaarin kierrätyskeskus Kouvolassa Hyötyvirta-alueella. Sen ympäristölupa sallii metallin ja betoni-/tiilijätteen, rakennuspurku- ja puujätteen, pelti-, metalli- ja elektroniikkaromun, pakkausmateriaalien sekä koneiden, laitteiden ja maa-aineksen vastaanottamisen ja käsittelyn. Sen perusteella voimme tarjota yrityksille kokonaisvaltaisia kierrätyspalveluita. Omista purkutöistä syntyneestä romusta Umacon kierrättää vuosittain yli 10 000 tonnia metallia.

 

LAATUPOLITIIKKAMME

Umacon Oy:lle on myönnetty ISO 9001 – laatusertifikaatti. Tämä sertifikaatti todistaa, että toimimme hyväksyttyjen laatujärjestelmien periaatteiden mukaisesti ja palvelumme vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Asiakkaille tämä tunnustus kertoo ammattimaisesta ja korkealuokkaisesta palvelun laadusta. Umacon Oy:n laatupolitiikka tarkoittaa tapaamme toimia ja kehittyä toiminnassamme jatkuvasti. Laatupolitiikkamme voidaan kiteyttää seuraavasti:

“Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme lupaamamme, sovittuun aikatauluun ja sovitun mukaisesti. Työmme on kerralla valmis ja toteutettu asiakasystävällisesti.” 

Laatupolitiikkamme peruselementit ovat:

  • jatkuvan parantamisen periaate, osaaminen ja uuden oppiminen

  • asiakkaan huomioiminen

  • asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltainen ymmärtäminen, täyttäminen ja joustavat asiakaslähtöiset toimintatavat

  • teemme työmme aina kerralla valmiiksi

  • ammattitaitoinen, yhtenäinen ja toimintaan sitoutunut henkilökunta

  • jokainen umaconilainen vastaa myös henkilökohtaisesti oman työnsä laadusta

  • riittävät toiminnan resurssit, asianmukainen ja purkutoimintaan sopiva kalusto

  • toiminnan taloudellinen kannattavuus.