Kierrätyspalvelut

Kierrätys on purkutöiden päätarkoitus. Purkutyöt tehdään aina kestävää kehitystä silmällä pitäen. Kierrätämme ja hyötykäytämme kaiken mahdollisen materiaalin ja tarjoamme asiakkailleen täydellisen kierrätys- ja romutuspalvelun oli kyseessä sitten rakennuspurku tai kone- ja laitepurku.

Lajittelemme puretun materiaalin heti työmaalla jatkojalostusta ja/tai loppusijoitusta silmälläpitäen. Meillä on 23 hehtaarin kierrätyskeskus Kouvolassa Hyötyvirta-alueella, jossa toimii myös Taurus metallileikkurimme. Ympäristölupamme sallii metallin ja betoni-/tiilijätteen, rakennuspurku- ja puujätteen, pelti-, metalli- ja elektroniikkaromun, pakkausmateriaalien sekä koneiden, laitteiden ja maa-aineksen vastaanottamisen ja käsittelyn. Voimmekin tarjota yrityksille kokonaisvaltaisia kierrätyspalveluita. 

 

Myytävät laitteet löytyvät ylävalikosta kohdasta Kierrätyspalvelut → Myytävät

 

Metallinkierrätystoimintomme Lahdessa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Romuta Oy:n brändin alle huhtikuussa 2023. Brändimuutoksen taustalla on kevään 2022 yrityskauppa, jossa Romuta Oy siirtyi Umacon Oy:n omistukseen ja Umaconin metallinkierrätystoiminnot siirtyivät Romutan brändin alle. Metallinkierrätystoimintojemme siirtyminen tytäryhtiömme Romutan vahvan metallinkierrätysbrändin alle mahdollistaa sekä purku- että metallinkierrätyspalveluiden vahvan kehittymisen tulevaisuudessa. Metallinkierrätykseen erikoistunut Romuta pystyy laaja-alaisella kokemuksellaan ja ammattitaidollaan tarjoamaan alan parhaita ratkaisuja metalliromua tuottaville yrityksille ja yksityishenkilöille.

Romuta Oy:n missio on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvä metallijäte vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Romuta toteuttaa missiotaan myös uusissa toimipisteissään ostamalla metalliromua ja tarjoamalla metallinkierrätystä helpottavia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen.

Tutustu Romutaan lisää ja käy katsomassa Romutan metallihinnasto romuta.fi