Uutinen

Umacon Oy:lle on myönnetty ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti

Me kaikki umaconilaiset olemme tehneet töitä jo pidemmän aikaa parantaaksemme jatkuvasti koko toimintamme laatua, työturvallisuutta ja –terveyttä ja ympäristöasioitamme. Tunnustuksena tästä työstä on meille 16.10.2019 myönnetty ISO 45001 johtamisjärjestelmästandardin (työterveys ja työturvallisuus) -sertifikaatti ISO 9001- ja ISO 14001- sertifikaattien jatkoksi! Kyseinen ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardi perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Tämän mukaisen  johtamismallin tarkoitus on ehkäistä työperäisiä kuolemia, tapaturmia, vahinkoa terveydelle ja edistää työhyvinvointia

Myönnetyt sertifikaatit todistavat, että meillä on halu parantaa jatkuvasti toimintaamme, toimimme hyväksyttyjen johtamisjärjestelmien periaatteiden mukaisesti, palvelumme vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, otamme ympäristön huomioon toiminnassamme, ja että kehitämme turvallisuuskulttuuriamme ja pyrimme vähentämään tapaturmia ja sairauspoissaoloja. Asiakkaille tämä tunnustus kertoo ammattimaisesta, vastuullisesta ja korkealuokkaisesta palvelusta!

Tästä on hyvä jatkaa, ja aiomme jatkossakin kehittää kaikkia toimintojemme osa-alueita periaatteidemme sekä myönnettyjen standardien vaatimusten mukaisesti!