Uutinen

Umacon Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Purku- ja kierrätysratkaisuja tarjoavan Umacon Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Tommi Leppiaho.


Umaconin tuleva toimitusjohtaja Tommi Leppiaho siirtyy tehtävään Lotus Demolition Oy:stä, jossa hän työskenteli liiketoimintajohtajana. Työkokemuksensa ansiosta hänellä on erinomainen tuntemus purku- ja kierrätysalasta. Leppiaho aloittaa toimitusjohtajana kesäkuussa 2024.


“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Uskon, että yhdessä nousemme Umaconin ja Romutan ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi purku- ja kierrätysalan yhtiöksi. Yrityksillä on erinomaiset edellytykset ja valmiudet jatkaa kasvua tässä haastavassa markkinatilanteessa. Molemmille yhtiöille on rakennettu vuosien saatossa vankka pohja, jota lähden innolla viemään eteenpäin”, toteaa Tommi Leppiaho.


Umacon Oy on purkutöiden rautainen ammattilainen Suomessa, joka tekee yli 30 vuoden ammattitaidolla kone- ja rakennuspurkutyöt. Purkutyöt, mahdollinen romutus ja niihin liittyvä materiaalien kierrätys tehdään aina kestävää kehitystä silmällä pitäen.


Romuta Oy on metallinkierrätysalan yritys, jonka brändi on rakentunut ammattitaitoisen metalliromun ostamisen ja palvelukeskeisyyden ympärille. Liiketoiminta kattaa metalliromun ostamisen lisäksi asiakkaan myyntiä helpottavia palveluja kuten nouto-, polttoleikkaus- ja kuivatuspalvelut sekä kierrätystä helpottavia välineitä kuten vaihto- ja keräyslaatikot.