Palvelut

Kierrätyspalvelut

Purkutyöt tehdään aina kestävää kehitystä silmällä pitäen. Kierrätämme ja hyötykäytämme kaiken mahdollisen materiaalin ja tarjoamme asiakkaillemme täydellisen kierrätys- ja romutuspalvelun oli kyseessä sitten rakennuspurku tai kone- ja laitepurku. Voimme tarjota yrityksille kokonaisvaltaisia kierrätyspalveluita.

Metallinkierrätystoimintomme Lahdessa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Romuta Oy:n brändin alle huhtikuussa 2023. Brändimuutoksen taustalla on kevään 2022 yrityskauppa, jossa Romuta Oy siirtyi Umacon Oy:n omistukseen.

Metallinkierrätystoimintojemme siirtyminen tytäryhtiömme Romutan vahvan metallinkierrätysbrändin alle mahdollistaa sekä purku- että metallinkierrätyspalveluiden vahvan kehittymisen tulevaisuudessa. Metallinkierrätykseen erikoistunut Romuta pystyy laaja-alaisella kokemuksellaan ja ammattitaidollaan tarjoamaan alan parhaita ratkaisuja metalliromua tuottaville yrityksille ja yksityishenkilöille.

Romuta Oy:n missio on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvä metallijäte vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Romuta toteuttaa missiotaan myös uusissa toimipisteissään ostamalla metalliromua ja tarjoamalla metallinkierrätystä helpottavia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen.

Tutustu Romutaan tarkemmin ja käy katsomassa Romutan metallihinnasto osoitteessa romuta.fi.