Uutinen

Metallikierrätyskalustomme siirtyvät tytäryhtiön Romuta Oy:n brändin alle

Arvoisat asiakkaamme,
metallinkierrätystoimintomme Lahdessa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Romuta Oy:n brändin alle huhtikuussa 2023. Brändimuutoksen taustalla on kevään 2022 yrityskauppa, jossa Romuta Oy siirtyi Umacon Oy:n omistukseen ja Umaconin metallinkierrätystoiminnot siirtyivät Romutan brändin alle.


Umaconin ja Romutan tavoitteena on omalta osaltaan tukea ekologista maapallon resurssien hyödyntämistä ja kasvaa tunnustetuksi kiertotaloustoimijaksi. Käytännössä tämä toteutuu tarjoamalla asiakkaille ammattitaitoista ja luotettavaa purku- ja metallinkierrätyspalvelua. Metallinkierrätystoimintojemme siirtyminen Romutan vahvan metallinkierrätysbrändin alle mahdollistaa sekä purku- että metallinkierrätyspalveluiden vahvan kehittymisen tulevaisuudessa.


”Tämä muutos mahdollistaa sen, että molemmat brändit pystyvät kehittämään vahvinta osaamisaluettaan täysimääräisesti ja siten yhdessä vastamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla”, toteaa Romutan toimitusjohtaja Jyrki Mutanen.


”Vahvan ja laajan osaamispohjamme myötä meistä on tullut moniosaajien joukko, joka tulee toimimaan alallamme suunnannäyttäjänä myös muille”, jatkaa Umaconin toimitusjohtaja Juha Nyberg.


Romuta Oy:n missio on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvä metallijäte vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Romuta toteuttaa missiotaan myös uusissa toimipisteissään ostamalla metalliromua ja tarjoamalla metallinkierrätystä helpottavia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen.


Metallinkierrätystoimintojen siirtyminen Romutan brändin alle mahdollistaa meidän keskittyä ydinliiketoimintaamme, mikä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota entistä parempia purkupalveluja. Toisaalta metallinkierrätykseen erikoistunut Romuta pystyy laaja-alaisella kokemuksellaan ja ammattitaidollaan tarjoamaan alan parhaita ratkaisuja metalliromua tuottaville yrityksille ja yksityishenkilöille.


Olemme innostuneita tästä muutoksesta ja toivotamme nykyiset asiakkaat tervetulleiksi Lahteen ja Kouvolaan.

Umacon Oy


Tutustu Romutaan lisää romuta.fi