Uutinen

Toimitusjohtajan haku

Umacon Oy ja Romuta Oy muodostavat yhdessä vastuullisen ja edelläkäyvän purku- ja kierrätysalan osaamis- sekä palvelukokonaisuuden. Umacon Oy on vaativiin teollisuuden ja rakennuspurkupalveluihin erikoistunut yritys. Purkuprojektit ovat eritysosaamista vaativia erikoisammattitöitä ja yrityksestä on tullut vuosien kokemuksella johtava toimija haasteellisissa teollisuuden kone- ja laitepurkutöissä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Myllykoskella Kouvolassa. Romuta Oy on metalliromun keräämiseen ja kierrättämiseen erikoistunut yritys. Romuta tukee siten osaltaan myös purkuprojektikierrätyksen vastuullista toteutumista. Yrityksen kierrättämät määrät koostuvat niin yritysten suurista kierrätyskokonaisuuksista kuin myös yksityisten ihmisten kierrätysromujätteistä. Monimuotoisten asiakaspalvelun myötä yrityksestä on kehittynyt joustava ja täsmällinen toimija, jonka palvelevat kierrätyspihat sijaitsevat Lahdessa, Limingassa sekä Kouvolassa. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 35 m€ ja henkilöstöä niillä on yhteensä noin 80, lisäksi konserni työllistää aliurakoitsijoita projektikohtaisesti.

Umaconin toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme konsernillemme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Umacon ja Romuta tarjoavat asiakkailleen luotettavaa ja asiakaslähtöistä kokonaisvaltaista purku- ja kierrätyspalvelua. Yrityksemme on ennen kaikkea tunnettu toimitusvarmuudestaan sekä turvallisesta ja tehokkaasta toiminnastaan. Toimialueenamme on koko Suomi ja asiakkaitamme ovat teollisuus ja energialaitokset, rakennus- ja infra-alan yritykset sekä julkinen sektori.

Odotamme Sinulta kokemusta menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta, erityisesti projekti- tai palveluliiketoiminnan aloilta. Hallitset erinomaisesti pk-yrityksen taloudellisen johtamisen, josta Sinulla on vahvoja näyttöjä. Vaadimme Sinulta laajaa ymmärrystä sekä kokemusta laadukkaasta ja tehokkaasta projektijohtamisesta sekä kykyä luoda asiakaslähtöisiä ratkaisuja osana sitä. Tuet konsernitasolla organisaatioitamme ja niiden johtoa palvelemaan asiakaskunnan laaja-alaisia tarpeita toimialojensa edelläkävijöinä. Ymmärrät liiketoimintamme asiakaslähtöisyyden sekä työmme korkeat laatukriteerit yrityskokonaisuudessamme. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. talousjohtamisen alalta sekä näyttöjä vaativista liikkeenjohdollisista esimiestehtävistä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mielenkiintoisessa liiketoimintaympäristössä. Saat johdettavaksesi innostuneen ja sitoutuneen henkilöstön, joukon omien erityisalojensa huippuosaajia. Pääset näköalapaikalle kehittämään konserniamme alansa maineikkaana edelläkävijänä.

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteella: juha.nyberg@umacon.fi (otsikoi viestisi ”TOIMITUSJOHTAJA”) tai Umacon Oy, Jäsperintie 7, 46800 MYLLYKOSKI.

→ Tutustu Romutaan täällä!